В гімназії проходив тиждень англійської мови » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

В гімназії проходив тиждень англійської мови
Переглядів: 2114 | 5 Березня 2014 | коментарі: (0)
 (голосів: 0)

Тиждень англійської мови на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій як засіб надбання учнями досвіду міжкультурного спілкування» традиційно відбувся у лютому. Протягом 10-14 лютого вчителі методичного об’єднання проводили відкриті уроки та ділились досвідом з колегами. Ольвач Н.В. провела круглий стіл на тему “ Education made us what we are “ для учнів старших класів. Гімназисти висловлювали власні думки щодо ролі освіти у сучасному суспільстві. Найбільше тішить те, що наша молодь бачить своє майбутнє в Україні. Серед запрошених була колишня учениця гімназії Ірина Ворона, випускниця програми Fullbright, яка поділилась своїм міжнародним досвідом. Окрепка Р.Г. провела відкритий урок на тему '' Вільний час і хоббі'' у 1-А класі. Наші найменші гімназисти із захопленням розповідали про свої вподобання та хоббі , підверджуючи сказане цікавими фото. Приємним сюрпризом для усіх стала розповідь випускниці Дарії Петрів про її незвичне хоббі-вивчення японської мови. Наприкінці уроку учні навіть спробували писати японські літери, ще раз довівши що немає меж людським здібностям.
Білоус Н.П. провела урок у 4-Б класі на тему ''Краса живопису. Відносні займенники. Відносні підрядні речення''. Учні мали змогу переглянути на презентації шедеври світового мистецтва а також розказували про свої художні смаки у формі діалогу. Закріплення граматичних конструкцій та відносних займенників сприяло мовній практиці.
Черевата З.П. провела відкритий урок на тему '' Buying Clothes'' у 3-му класі. На уроці учні опановували лексичний матеріал, вивчали фразеологізми, набували досвіду міжкультурного спілкування, відтворюючи життєві ситуації за допомогою діалогів. Найемоційнішим виявився діалог у виконанні Рябчук Надії та Галак Олі, яким вдалося створити справжнісінький магазин безпосередньо у класі.
Учнівське самоврядування також активно долучилось до проведення предметного тижня. Для учнів 1-4 класів було організовано перегляд мультфільму у актовій залі гімназії. Усі класи радо відгукнулись на заклик оформити стінівку до дня Валентина. Веселі ''валентинки'' тішили око та нагадували нам усім про те, що краса і любов врятує світ.




схожі новини:


  • тиждень англійської мови
  • З 17 по 22 лютого в гімназії проходив тиждень географії, економіки та приро ...
  • тиждень англійської мови
  • предметні тижні
  • Тиждень історії та правознавства

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 21 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Березня 2014    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31