тиждень англійської мови » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

тиждень англійської мови
Переглядів: 8546 | 28 Лютого 2011 | коментарі: (0)
 (голосів: 9)

Життя гімназійної родини у лютому було насичене різноманітними заходами, конкурсами та предметними тижнями. З 14 по 18 лютого тривав тиждень англійської мови, традиційно присвячений дню св.Валентина. Святкова атмосфера відчувалася вже з першого дня предметного тижня. Кожен клас оформив тематичну стіннівку із цікавою інформацією про традиції святкування дня св.Валентина, висловами відомих людей про кохання, жартами, кросвордами. Учні 2 класу виготовили поштову скриньку і вона була вщент заповнена маленькими і великими “сердечками” із словами любові та вдячності не тільки до учнів, а й до вчителів. До слова, учні вітали учителів з днем св. Валентина англійською мовою, адже мова добра й любові зрозуміла кожному. Колеги мали змогу відвідати відкриті уроки, які проводили члени методичної комісії вчителів англійської мови.

Учні третього класу працювали над темою “Мої улюблені справи. Минулий тривалий час” (вчитель Ольвач Н.В.). Дещо серйознішою була тема у п’ятому класі. Вчитель Н.П.Білоус цікаво пояснювала тему “Навколишнє середовище в Україні. Пасивний стан дієслова”. Черевата З.П. проводила відкритий урок в 6-Б класі ”Конституція України”. Гостями були не лише вчителі гімназії, але й учасники семінару. Учні показали хороші знання Конституції нашої держави і блискучі вміння дискутувати англійською мовою.

Вчитель Боднарук О.П. ознайомила гостей районного семінару із роботою гуртка МАН.
Вчитель Окрепка Р.Г. проводила відкритий урок у 7-А класі. Учні обговорювали тему “Реклама в школах”. Було дуже цікаво дізнатися думку вчителів та учнів щодо розміщення реклами у навчальних закладах.

Учні гімназії активно беруть участь у Всеукраїнських конкурсах з різних предметів. 17 лютого в рамках тижня англійської мови проводився всеукраїнський конкурс знавців англійської мови “Puzzle”. 26 гімназистів 5-7класів були учасниками цього конкурсу. Завдання були не легкі, але цікаві, тож ми сподіваємося на хороший результат. До речі, це не перший конкурс, в якому змагалися наші гімназисти. Підсумки конкурсу будуть відомі у квітні, і кожен учасник отримає сертифікат оргкомітету творчої групи “Clever”. Вчителі англійської мови давно співпрацюють із британськими видавництвами “Longman”, ”Pearson Education”, ”Oxford University Press”. Учні 2 класу брали участь у проекті, організованому видавництвом “Longman”. Учениця 2 класу Харченко Андріана (вчитель Окрепка Р.Г.) та Бабій Марта (вчитель Ольвач Н.В.) стали призерами конкурсу та отримали грошові винагороди та призи.

Завершився тиждень святковим концертом “Love Іs in the Аir”. Учні 2-7 класів декламували поезії, співали сучасні хіти англійською мовою, танцювали та інсценізували уривки відомої п’єси Шекспіра. Особливо глядачам запам’яталися пісня у виконанні Наталії Крупки “Malade”, танці учнів 2 класу та жартівливий виступ випускників, учнів 7-В класу “Під вишнею, під черешнею”.


Вчитель англійської мови Ольвач Н.В.


тиждень англійської мови


тиждень англійської мови




схожі новини:


  • тиждень англійської мови
  • В гімназії проходив тиждень англійської мови
  • Тиждень англійської мови
  • Тиждень англійської мови триває. День 3
  • Конкурс англійської мови PUZZLE

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Паскур Г.В. - 01 березня
    Мельник І.Я. - 08 березня
    Яновський Б.А. - 18 березня
    Мицак Г.В. - 19 березня
    Рубашна О.А. - 25 березня
    Тичківська Н.М. - 26 березня
    Онищенко І.П. - 29 березня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Лютого 2011    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28