тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
Переглядів: 1817 | 16 Травня 2016 | коментарі: (0)
 (голосів: 0)

З 18 по 22 квітня у Рогатинській гімназії ім. Володимира Великого пройшов тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності на тему «Небезпека вдома і на вулиці».


тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


Традиційно предметні тижні розпочинаються тематичною інформацією, під час якої гімназистів знайомлять з планом роботи тижня, а також висвітлюють одну із актуальних тем предмета. Учні 6-Б класу виступили і інформацією на тему «Здоров’я людини – найвища цінність», де розповіли, як і скільки повинен спати учень, який відпочинок найкорисніший, скільки часу варто проводити за комп’ютером та ще багато цікавинок. Які варто щоразу нагадувати кожному з нас.
21 квітня учні 1 – А та 1 – Б класів з класними опікунами Скарбовською Г.Я. та Ольвач Н.В. побували на екскурсії у пожежно - рятувальній частині. Екскурсія вдалася, бо ще й наступного дня діти згадували, як вони випробовували обладнання пожежних. А ще вони запам’ятали вікторину по завершенню екскурсії, бо за кожну правильну відповідь їм дозволяли поливати із пожежних рукавів.


тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


Ми хочемо, щоб наша гімназія стала острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку, щоб її випускники на все життя засвоїли: « Якщо хочеш стати щасливим, то слідуй золотому правилу: розум у голові, щирість у серці, здоров'я в тілі». Тому пропагуємо здоровий спосіб життя, а на допомогу приходять заходи в рамках тижня основ здоров’я. 20 квітня ми здійснили екскурсію в санаторій «Черче», де учні 5 і 6-Б класів із опікунами Климців О.Б. та Чубатою М.С. мали змогу детально дізнатися про усі можливості цього лікувально – оздоровчого закладу.


тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


А для учнів 2, 3-А, 3-Б та 4 класів пройшли зустрічі з лікарями: сімейним лікарем Кічулою Ольгою Олегівною, лором Голод Богданною Василівноюта гінекологом Борис Мар’яною Романівною. Приємно здивували дитячі запитання, адресовані лікарям, які свідчили про справжній інтерес до проблем власного здоров’я. Думка спеціаліста завжди є важливішою і ціннішою, тому такі зустрічі у нашій гімназії вже стали традиційними і щорічними.


тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


Люлька Ігор Васильвич провів конкурс малюнків :»Обережно! Небезпека!» у 1 – 3 класах. Класні опікуни у кожному класі провели позапланові інструктажі з правил поведінки в надзвичайних ситуаціях. Впродовж тижня на уроках учні 2 – 4 класів переглянули фільми про шкідливі звички та їх небезпеку для організму людини та підлітка зокрема. У гімназійній бібліотеці Тичківська Н.М. організувала виставку літератури «здорова дитина – здорова нація». Медична сестра Гучок І. Я. провела бесіди з учнями на тему: « Правила надання першої долікарської допомоги». Климців О. Б. провела тестування у 2 – 5 класах на тему «Чи вмієте ви вести здоровий спосіб життя». Завершився тиждень передсвятковою толокою у навчальних класах та кабінетах , бо завжди слід пам’ятати, що чистота – запорука здоров’я.




схожі новини:


  • тиждень знань основ безпеки життєдіяльності
  • Тиждень основ здоров'я
  • тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
  • предметні тижні
  • Тиждень історії та правознавства

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 23 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Травня 2016    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31