Предметний тиждень географії, економіки та природознавства » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

Предметний тиждень географії, економіки та природознавства
Переглядів: 2073 | 11 Березня 2016 | коментарі: (0)
 (голосів: 0)

З 22 по 26 лютого 2016 року в гімназії проходив тиждень географії, економіки та природознавства на тему: «Створення і використання нестандартних завдань на уроках».
Тиждень розпочався тематичною годиною інформації, на яку всіх запросили учні 4 класу. Вони запропонували провести літній відпочинок на теренах України і відвідати цікаві куточки нашої країни.
Одним із найдавніших засобів виховання, навчання й розвитку дітей є гра, про яку А. Макаренко говорив: «у кожній художній грі є насамперед творче зусилля та зусилля думки». Адже вона стимулює творче мислення, допомагає розвинути організаторські здібності та покращити навики комунікації. Саме тому у процесі гри учні здобувають знання, отримуючи задоволення. А позитивні емоції, ситуації успіху необхідні для підтримання психологічного здоров’я й ефективної соціально-психологічної адаптації.
«Знайти невідоме у відомому, незвичайне – у звичайному, неймовірне – в очевидному». Саме під таким девізом відбулася зустріч учнів 3-А та 3-Б класу в інтелектуальній грі «Що?Де?Коли?». Варто зазначити, що у цій грі потрібне не механічне застосування накопичених знань, а «добування» на їхній основі нових. Саме тому дана інтелектуальна зустріч передбачала у її учасників розвиненої фантазії, бездоганної інтуїції, переконливої логіки та чудової пам’яті. Представники двох команд вразили усіх присутніх хорошими знаннями, загальною ерудицією та непередбачуваною кмітливістю, а перемогу у цій запеклій боротьбі здобули учні 3-А класу. Активну участь в організації та проведенні заходу взяла Бродіна Емма.
Вчителі-предметники запросили своїх колег на відкриті уроки. Бабій І.О. у 7 класі провів урок з економіки. Цікавою була тема практичної роботи «Розрахунок ВВП», а в 2 класі вчитель зумів поєднати знання про погоду та прикмети природи.
Інтеграція знань з різних навчальних дисциплін – одна з ефективних форм пізнання світу. Інтегрований урок з природознавства і хімії провели Бродіна В.В. і Климців О.Б. у 1-А класі на тему: «Вода – джерело життя». Такі уроки розвивають потенціал учнів, спонукають до активного пізнання навколишнього середовища, до розвитку логіки та інших здібностей.
Протягом тижня відбувся конкурс на кращу екологічну листівку, за результатами якого переможцями стали учні 1-Б класу, а саме Климців Владислав, Ошуст Тетяна, Каспрук Юлія, Римарук Тетяна, Винничук Уляна, Горіла Ірина, Бирич Роман і Павлик Сергій.

Предметний тиждень географії, економіки та природознавства


Предметний тиждень географії, економіки та природознавства


Предметний тиждень географії, економіки та природознавства


Предметний тиждень географії, економіки та природознавства


Предметний тиждень географії, економіки та природознавства







схожі новини:


  • З 17 по 22 лютого в гімназії проходив тиждень географії, економіки та приро ...
  • Тиждень економіки, географії та природознавства
  • предметні тижні
  • Тиждень історії та правознавства
  • тематичний тиждень

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 23 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Березня 2016    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31