Life is for sharing… » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

Life is for sharing…
Переглядів: 2175 | 1 Грудня 2013 | коментарі: (0)
 (голосів: 0)

Найкращим передріздвяним подарунком для учнів 10-11 класу Рогатинської гімназії імені Володимира Великого Анни Колбаснікової, Христини Яновської, Марії Могили та вчителя англійської мови Руслани Георгіївни Окрепкої є поїздка 18-25 листопада 2013 в Німеччину завдяки благодійному фонду Pro Ukraine e.V. за сприяння пані Віри Костюк Буш.

Life is for sharing…


Перша в житті незабутня подорож літаком компанії Wizz Air до міста Дортмунд, машиною Cadillac у місто Ратінген та поселення у комфортний будиночок офісу благодійного фонду Pro Ukraine e.V. налаштували нас на сотні нових вражень!!!
Спілкування – лише англійською мовою, щоб повністю поринути в іншомовне середовище.

Life is for sharing…


Ми мали чудову нагоду відвідати учнів гімназії імені Коперника і розповісти їм про Україну та продемонструвати наші красиві вишиванки. Цікаво було дізнатися про особливості навчання, відвідавши уроки англійської мови учнів 5 і 8 класів та поспілкувавшись із вчителями, кожен з яких обов’язково викладає 2 предмети.

Life is for sharing…


Наше знайомство з Німеччиною продовжилося поїздками в Дюссельдорф, Ессен, Бонн, Аахен. Кожне місто має цікаву історію, прекрасні пам’ятники, величні собори, а чарівні передріздвяні ярмарки, прикраси, освітлення, запах різних смаколиків і напитків (глінтвейн – для старших, пунш – для дітей, какао – для всіх), сотні туристів, весела музика – це все казкова атмосфера наближення найулюбленішого свята для усіх – Різдва!!!
Відвідини планетарію, опери, кінотеатру, музею – це справжня культурно-естетична насолода. Пані Віра всі квитки замовила заздалегідь онлайн і саме завдяки їй ми змогли там побувати!!!

Life is for sharing…


Поринути у світ сучасних технологій допомогла екскурсія в мобільній компанії T-mobile (біля 7000 людей працює тут), де ми отримали інформацію про особливості їх діяльності. Alexander Brickmeier (працівник Телекому та зять пані Віри Буш) пригостив нас обідом і приємно здивував нас подарунками з логотипом компанії T-mobile та фірми Philips.

Life is for sharing…


Парламент Nordrheinwestfallen (північно-рейнської вестфалії) у м. Дюссельдорф – це неповторні враження від округлої форми будівлі з круглими кабінетами, круглим ліфтом, круглими конференц-залами. Нас дуже привітно зустрів і провів для нас екскурсію представник християнсько-демократичного об’єднання і член парламенту пан Йостмайер.

Life is for sharing…


Пані Віра Буш організувала чудовий ювілейний концерт благодійного фонду Pro Ukraine e.V. за участю талановитих українців Яромира та Ольги Боженко, які майстерно виконали твори відомих композиторів на фортепіано та скрипці. Ми мали змогу висловити подяку всім учасникам благодійного фонду Pro Ukraine e.V. від імені дирекції Рогатинської гімназії за довготривалу фінансову підтримку для розвитку нашого навчального закладу, сприяння культурному розвитку учнів та вчителів.

Life is for sharing…


Ми провели захід на тему «Скорботний тридцять третій…», присвячений 80 річниці вшанування жертв Голодомору в українській церкві після Служби Божої і панахиди в неділю, 24 листопада. Отець Микола благословив нас на щасливе повернення додому.
Висловлюємо щиру подяку всім учасникам благодійного фонду Pro Ukraine e.V. та пані Вірі Буш зокрема за організацію і проведення цієї незабутньої і повчальної поїздки в Німеччину!!!




схожі новини:


  • Подяка доброчинцям
  • Учні Рогатинської гімназії відвідали Німеччину
  • Подарунки від Віри Костюк Буш та "Pro Ukraine e.V."
  • Великодні подарунки
  • Вітаємо з ювілеєм

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 23 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Грудня 2013    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31