Тиждень біології та хімії » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

Тиждень біології та хімії
Переглядів: 3543 | 12 Жовтня 2011 | коментарі: (0)
 (голосів: 4)

З 19 по 24 вересня в гімназії проходив тиждень біології та хімії. Під час проведення тижня учнями 1, 2-А, 3, 5-А, 5-Б, 6-Б та 7-Б класів зроблено виставку фотоколажів «Дивовижний світ природи». Ми змогли помилуватися чудовими краєвидами рідної природи, побачити своїх друзів на фоні мальовничих гір, стрімких гірських річок чи в оточенні різнобарвних квітів.

У віторок, 20.09 проведено тематичну годину інформації. Для учнів 1-4 класів відбулося знайомство з основними екологічними датами, які відзначають усі свідомі люди у світі, дізналися про причину та історію походження цих дат. Учні 5-7 класів почули цікаву інформацію про радіоактивні речовини, історію їх відкриття , вплив на живі організми та відомих людей, що зробили внесок у відкриття цих речовин. Інформація прозвучала у зв’язку з відзначенням 100-річчя присудження Нобелівської премії Марії – Склодовській Кюрі.

Під час тижня було проведено І етап Всеукраїнських олімпіад з біології та хімії, що є кроком до наступного ІІ етапу. Тема тижня – «Використання мультимедійних засобів на уроках біології та хімії», тому уроки, що були проведені Чубатою М.С. у 4 класі та Климців О.Б. у 5-Б класах дали змогу побачити можливості нових сучасних методів з використанням навчальних комп’ютерних програм та презентацій. «Те, що я чую, я забуваю, те, що я бачу, я пам'ятаю…»,- казав великий Конфуцій. Якщо є можливість побачити щось – урок завжди цікавіший, а інформація запам'ятовується надовго.

Окрасою тижня було свято квітів, що відбулося 23 вересня. Кожен клас чудово підготував композиції, різними та дуже цікавими були і музично – поетичні захисти цих композицій. Мовби на десерт, на завершення тижня ми організували те, що дуже подобається учням, – екскурсію. Цього року ми мандрували у Тернопільську область с. Кривче та с. Нирків на водоспад Джурин.


Голова методичної комісії Чубата М.С.




схожі новини:


  • тиждень біології та хімії
  • Тиждень біології і хімії - 2014
  • Відкритий урок
  • Методичні тижні
  • Тиждень біології та хімії

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 23 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Жовтня 2011    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31