тиждень інформатики » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

тиждень інформатики
Переглядів: 3578 | 1 Лютого 2011 | коментарі: (0)
 (голосів: 3)

З 24 по 29 січня в гімназії проходив предметний тиждень інформатики. Протягом тижня вчителями інформатики були проведені різноманітні заходи: тематична година інформації "Новини розвитку ІКТ", відкриті уроки з інформатики в 6-х класах на теми "Використання гіперпосилань та кнопок керування в слайдових презентаціях" (вчитель Чопик В.М.) та "Використання підпрограм в мові Паскаль" (вчитель Ступніцький О.М.), рейтингові змагання між учнями 2-3 класів з користування клавіатурним тренажером, конкурс "Найрозумніший" між учнями 7-х класів.

25 січня відбувся 3 етап Всеукраїнської предметної олімпіади з інформатики. Від Рогатинського району в ньому приймали участь гімназисти Слабий Олег (7-В), Галушка Лілія (7-А) і Турчин Любов (7-А).

В середу 26 січня в гімназії проходив 1 етап конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН України. Серед інших учасників конкурсу із своєю роботою "Створення програми шифрування тексту" виступила учениця 6-Б класу, член гуртка прикладного програмування Петрів Дарія.

Особливу увагу заслуговує конкурс "Найрозумніший". При переповненому залі 12 учасників – представників 7-х класів змагалися у першому етапі конкурсу за вихід у фінал. Їм було запропоновано вибрати правильну відповідь на кожне з 18 запитань. Відразу визначити трьох переможців журі не вдалося і конкурсантам було запропоновано ще 6 додаткових запитань. І це не допомогло визначити трійку фіналістів. Тоді долю подальшого змагання вирішив конкурс "дешифровщик", за результатами якого до фінальної частини конкурсу пройшли такі учасники: Слабий Олег (7-В), Максимців Богдан (7-В) та Коретчук Мар'ян (7-Б). У другому етапі змагань учасники відповідали на запитання із 6 категорій знань (кожен учасник вибрав по дві категорії) протягом відведеного часу.
"Найрозумнішим" став учень 7-Б класу Коретчук Мар'ян, який отримав привітання і дружні оплески всіх присутніх, а також пам'ятний подарунок від організаторів конкурсу
.

Вчитель інформатики Чопик В.М.




схожі новини:


  • тематичний тиждень
  • В гімназії проходив предметний тиждень інформатики
  • Тиждень інформатики
  • Тиждень інформатики
  • Тиждень інформатики

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 23 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Лютого 2011    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28