Майбутнє науки починається сьогодні » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

Майбутнє науки починається сьогодні
Переглядів: 3243 | 20 Грудня 2010 | коментарі: (0)
 (голосів: 3)

У грудні в гімназії проходили Дні науки. На відкриті заняття запросили керівники гуртків Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук, які працюють на базі гімназії.

15 грудня відбувся круглий стіл «Майбутнє науки починається сьогодні», на якому виступила директор Івано-Франківського обласного відділення МАН, кандидат педагогічних наук, заслужений діяч освіти України Надія Павлівна Дерев’янко. Вона познайомила учнів з актуальними проблемами вибору теми дослідження, оформлення роботи, структурою та формою проведення ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, відповіла на питання гімназистів. З присутніми поділилися враженнями учениці 7-А класу Марія Максимців та Роксолана Булка, які брали участь у конкурсі – захисті попереднього року та готують роботи цього року. Перед присутніми також виступили гуртківці Андрій Мартинюк, Іванна Панчук, Лілія Галушка, Дарія Петрів, Володимир Савка, які познайомили з темами своїх науково-дослідницьких робіт, власними внеском у дослідження.

«Щасливий той вчитель, який має талановитих учнів», - такими словами розпочав виступ керівник гуртка прикладного програмування Василь Миколайович Чопик, який зазначив, що найбільш ефективним, на його думку, у дослідницькій діяльності є метод проектів. Директор гімназії Ігор Васильович Доронюк у виступі наголосив, що робота в Малій академії дозволяє гімназистам впевнитись у власних силах, застосувати знання на практиці, навчитись відстоювати власну думку. Важливим є те, відзначив директор, що перемога на ІІІ етапі конкурсу-захисту, яку здобули гімназисти Тарас Доронюк, Ольга Малецька, Ярина Сидій, Зоряна Януш, Іван Зварчук, допомогла їм стати студентами омріяних престижних вишів.

Н. П. Дерев’янко вручила директорові, який є головою наукового товариства гімназії, грамоту Міністерства освіти й науки України за перемогу в обласному та участь у Всеукраїнському конкурсі учнівських наукових товариств.

Після круглого стола відбулося обговорення, в якому взяли участь Н.П. Дерев’янко, І.В.Доронюк, заступник директора гімназії У.Л.Мартинюк, керівники гуртків МАН І.О. Бабій, О.П. Боднарук, Г.В. Колбаснікова, В.М. Чопик.


У.Л. Мартинюк, заступник директора гімназії


Майбутнє науки починається сьогодні


Майбутнє науки починається сьогодні




схожі новини:


  • лекторій – практикум
  • семінар заступників директорів
  • Флагмани в освіті
  • Підсумки конкурсу-захисту МАН
  • І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-ч ...

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 23 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Грудня 2010    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31