До джерел духовності » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

До джерел духовності
Переглядів: 3642 | 29 Вересня 2009 | коментарі: (0)
 (голосів: 0)

До джерел духовності8 жовтня 2009 року наша гімназія стала місцем презентації унікального джерела християнської віри – «Матеріалів наукової конференції у 1000 – ліття хрещення Руси - України», виданих у 2008 році в Лондоні. Збірник видано за сприяння Філії Українського Католицького Університету (Лондон), Українського Релігійного Товариства св. Софія (Лондон) і Фундації Петра та Аделіни Цимбалістих.
Дирекція, вчителі та гімназисти старших класів щиро вітали духовного опікуна, колишнього гімназиста, доктора богослов’я, активного учасника у підготовці і проведенні конференції отця Івана Музичку з Риму, отця декана, настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці в Рогатині Дмитра Бігуна, пароха села Пуків отця Володимира Наритника, голову Львівського земляцтва братів – рогатинців Романа Коритка, родину с.п. Петра Цимбалістого з Пукова, сільського голову с. Пуків Любомира Тичківського, колишнього голову райдержадміністрації Михайла Тихого, працівників центральної бібліотеки, сестер – служебниць.
Відкрив урочисте зібрання заступник директора з навчальної роботи Є.С.Погурало. Молитовне благословення здійснив отець декан Дмитро Бігун, який вручив подячну грамоту у честь 100 – літнього ювілею гімназії отцю доктору Івану Музичці. Змістовним і глибоко духовним був виступ нашого духовного опікуна, члена редакційної колегії, невтомного трудівника на ниві Господній отця Івана Музички. Про надзвичайну цінність і користь наукових досліджень говорили отець Володимир Наритник, письменник Роман Коритко, заступник директора гімназії з виховної роботи Ярема Зварчук, вчитель християнської етики Мирослава Стасів, вчитель історії Богдан Яновський. З подячним словом звернулася до отця Івана Музички ведуча презентації В.О.Мединська. Книга матеріалів як життєдайне духовне джерело наповнить наші душі щирим бажанням жити й працювати не покладаючи рук, бути провідниками суспільства і плекати молоде покоління в дусі безмірного служіння Україні в ім’я слави Божої, спільного добра і людської гідності.

В.О.Мединська




схожі новини:


  • Річниця смерті отця Івана Музички
  • Свіча пам'яті отця Івана Музички
  • Назавжди залишився українцем
  • Свіча пам'яті отця Івана Музички
  • Спогади про о.Івана Музичку

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Мартинюк У.Л. - 01 квітня
    Стечак У.І. - 01 квітня
    Яновська О.Б. - 12 квітня
    Хом'як О.Л. - 23 квітня
    Скарбовська Г.Я. - 28 квітня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Вересня 2009    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30