Ми - гімназисти » Рогатинський ліцей "Гімназія імені Володимира Великого"

Рогатинський ліцей


Вітаємо Вас на сайті Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого"
  • Текст: менший
  • Текст: страндартний
  • Текст: більший

Ми - гімназисти
Переглядів: 4021 | 24 Вересня 2009 | коментарі: (0)
 (голосів: 9)

першокласники про гімназію


Я - -гімназистка, а це дуже відповідально й почесно. А ще мені приємно, що поступила в гімназію в рік її століття.
Марта Бабій

Мої друзі тепер заздрять, що я навчаюся в гімназії, а вони – ні.
Марта Пугарська

У гімназії навчалися мої сестри, а зараз вчимося ми з братом. Я дуже радий, що влився в гімназійну родину.
Назар Туркалевич

Враження від гімназії в мене найкращі: приємні вчителі, привітні однокласники, просторі класи.
Роман Ватуляк

Мої перші дні в гімназії пройшли дуже цікаво. Я знайшов нових друзів, навчився дисципліни й пунктуальності. Мене вчать шанувати Бога, поважати батьків, учителів, любити свій народ і Вітчизну. Я робитиму все, щоб гідно закінчити гімназію, стати достойним громадянином української держави.
Артур Головчак

Мій перший день в гімназії був дуже незвичайний, бо тоді я вдруге пішла у перший клас. Тепер ми всі навчаємось завзято, тому кожен день – як маленьке свято!
Васильців Вікторія

Я давно зала, де буду навчатися після закінчення четвертого класу. Влітку з нетерпінням чекала початку нового навчального року, зустрічі з новими вчителями та друзями. Я із задоволенням щоранку йду до гімназії, бо знаю, що тут мене зустрінуть добрі й лагідні вчителі, буде багато нових знань та вражень. Усім знайомим я розказую, як цікаво в гімназії.
Ярина Чубата

Першовересневий ранок
Оповив легкий серпанок,
А на площі Роксолани -
Всі в барвистих вишиванках!
Саме так на все життя мені запам’ятається 1 вересня 2009 року в Рогатинській гімназії. Подобається мені те, що навчання починається з молитви, адже за давнім українським звичаєм кожній добрій справі передувала молитва.
Христина Петрунів

Коли я вперше зайшла в гімназію, мене вразили чистота і тиша, привітні вчителі і майбутні однокласники. Я вдячна Богу і мамі, що навчаюся в гімназії.
Ростислава Федик

Прийшовши до гімназії, я одразу відчула, що тут панує спокій і знання. Тут навчається моя сестра. І я раділа, що ми будемо разом. Мені дуже сподобався наш клас і класний керівник. У гімназії кожен вчитель вимогливий і водночас добрий.
Ірина Гарбуз

Ще з першого дня в гімназії я почувалася, як вдома. Гімназія стала для мене рідною домівкою. Уроки були таким цікавими, що дуже хотілося вчитися.
Анастасія Оксенюк

Першого дня навчання було трохи страшно: нова школа, нові вчителі, нові предмети, нові учні. Я познайомився з однокласниками і вже маю нових друзів. Мені дуже подобається бути гімназистом.
Іван Андрусяк

Перші дні в гімназії я дуже хвилювався: новий клас, нові однокласники, нові вчителі. Але водночас мені було дуже і дуже цікаво. Зі всіх уроків найбільше сподобалися інформатика і німецька мова.
Сергій Піцик

Гімназія дає міцні знання, виховує, як правильно жити, вчитися і бути корисним Україні. Тут навчається мій старший брат. І саме тому я вибрав гімназію Вчителі віддають свої вміння дітям . Зараз ми ще несміливі першокласники, але згодом будемо іншими: впевненим в собі й своїх товаришах. Адже ми – гімназисти і цим гордимося.
Володимир Мосора

Усе літо я мріяла, що у вересні піду вчитися в Рогатинську гімназію імені Володимира великого. І ось цей час настав. Вчителі в гімназії гарні, уроки цікаві. Ще мені дуже подобається, що кожного понеділка вся гімназія йде до церкви. Руслана Головко

Сьогодні ми не прості учні, ми – гімназисти. Мене дуже вражає, які у гімназії всі добрі, щирі, миролюбні. У гімназії дружний колектив. Наближається свято століття гімназії, яке відбудеться 29 – 30 вересня. Я бажаю гімназії, щоб вона процвітала і процвітала.
Андріана Харченко




схожі новини:


  • Вечір зустрічі
  • 1 вересня – День знань
  • Гімназисти в Англії
  • Подяка
  • Шановні колеги!

  • Вітаємо!

    Наших колег з
    Днем народження!!!


    Паскур Г.В. - 01 березня
    Мельник І.Я. - 08 березня
    Яновський Б.А. - 18 березня
    Мицак Г.В. - 19 березня
    Рубашна О.А. - 25 березня
    Тичківська Н.М. - 26 березня
    Онищенко І.П. - 29 березня

    Логін





    Відео-архів

    КАЛЕНДАР

    «    Вересня 2009    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30